Kadang-kadang nak buat pertanyaan nak beli barang ker, nak tanya sesuatu malas nak save contact number orang tu kan. Kalau dia bagi link macam wasap.my tu senang sikit, klik link terus boleh hantar WhatsApp (WA) ke dia.

Cara yang aku selalu guna, melalui form, isi no. telefon dan mesej, terus boleh hantar WA. Form tu nak buat sendiri dan letak di hosting sendiri pun boleh, nak guna yang aku dah buat pun boleh.
Hakcipta Terpelihara © 2017 Ammar Idris. Powered by elAmm Creative