Bagi pengguna Joomla!, ada beberapa cara untuk mewujudkan "Web Crawler" pada setiap kriteria yang telah ditetapkan khususnya bagi pengguna web berasaskan Joomla!. Bagi memudahkan lagi membuat tagging pada kriteria, saya telah bangunkan sebuah module bagi membuat tagging. Harap dapat membantu para webmaster semua.
Kadang-kadang nak buat pertanyaan nak beli barang ker, nak tanya sesuatu malas nak save contact number orang tu kan. Kalau dia bagi link macam wasap.my tu senang sikit, klik link terus boleh hantar WhatsApp (WA) ke dia.

Cara yang aku selalu guna, melalui form, isi no. telefon dan mesej, terus boleh hantar WA. Form tu nak buat sendiri dan letak di hosting sendiri pun boleh, nak guna yang aku dah buat pun boleh.
Kadang-kadang nak buat pertanyaan nak beli barang ker, nak tanya sesuatu malas nak save contact number orang tu kan. Kalau dia bagi link macam wasap.my tu senang sikit, klik link terus boleh hantar WhatsApp (WA) ke dia.

Cara yang aku selalu guna, melalui form, isi no. telefon dan mesej, terus boleh hantar WA. Form tu nak buat sendiri dan letak di hosting sendiri pun boleh, nak guna yang aku dah buat pun boleh.
Hakcipta Terpelihara © 2017 Ammar Idris. Powered by elAmm Creative